Çıtır Levrek Malzemeler:
1 adet levrek fileto
100 gram iç fındık
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım portakal
Knorr pane harcı
Kuzu Kulağı Püresi İçin:
150 gram kuzu kulağı
20 gram tereyağı
50 ml. krema
3 adet arpacık soğan
1 diş sarımsak
Yeterli miktarda muskat
Çıtır Levrek Kuzu Kulağı Püresi için; Tereyağında ince ince doğradığınız arpacık soğanları ve sarımsağı renk alana kadar kavurun. Yıkadığınız kuzu kulağını ekleyerek kavurun ve kremayı ekleyerek blenderdan geçirin. Muskat ve tuzla arzunuza göre tatlandırın. Çıtır Levrek için; Oda sıcaklığındaki tereyağını beyazlayana kadar çırpın. Fındık içlerini küçük parçalar haline getirerek kırın. Yarım portakalın kabuğunu rendeleyin ve suyunu sıkın. Knorr Pane Harcını, fındıkları, ince kıydığınız portakal kabuklarını ve portakal suyunu çırpılmış tereyağına ekleyin ve karıştırarak streç filme ince bir katman halinde sarın. Buzdolabında 5 dakika bekletin. Buzdolabından çıkardığınız bu karışımı, filetosunu çıkardığınız levreğinize üstünü kaplayacak şekilde sıvayın ve yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. 240 dereceye ayarladığınız fırında 10-12 dakika pişirin.