Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolatalı Kup

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Çikolatalı Kup

Çikolatalı Kup

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

Çikolatalı Kup


• 1 litre süt
• 3 yemek kaşığı un
• 8 yemek kaşığı toz şeker
• 3 adet yumurta
• Vanilya
• 200 gram labne peyniri
• 200 gram kavrulmuş Antep fıstığı
Çikolata kreması için:
• 250 gram bitter kuvertür
• 250 gram süt kreması

Çikolatalı Kup Tarifi:
Süt, un, yumurta ve şekeri iyice karıştırıp ocağa koyun. Muhallebi
kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan alıp içine vanilya ekleyin.
Ayrı bir kapta labneyi çırpın. Pişen kremaya ekleyip
çırpmaya devam edin. Kuplara bu karışımdan dökerek ara katına
kavrulmuş fıstık ekleyip tekrar karışımdan dökün. En üst
kısmına kreması için; Kremayı kaynatın. Çikolataları içinde eritin.
Buzdolabında soğutun. Soğumuş kremayı mikserle çırparak
kabartın. Kremayı sıkma torbasına doldurun, kupların üstünü
arzu ettiğiniz şekilde dekora ederek dökün.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Domates Çorbası

Next Post

Bamyalı Kuru Börülce (Girit Mutfağı)

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bamyalı Kuru Börülce (Girit Mutfağı)

Bamyalı Kuru Börülce (Girit Mutfağı)

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki