Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolata Soslu Parfe

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2016
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Çikolata Soslu Parfe
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cikolata-soslu-parfe

Çikolata Soslu Parfe

(6 Kişilik)

Çikolata Soslu Parfe İçin Malzemeler

60 gram su

60 gram şarlot tozu

250 gram sıvı krema

35 gram damla çikolata

Sosu İçin:

100 gram süt

8 gram un

20 gram toz şeker

5 gram kakao

60 gram bitter çikolata

1 gram vanilya

 

Çikolata Soslu Parfe Hazırlanışı

Kremayı mikserde 3 dakika çırpın. Su ve şarlot tozunu ayrı kapta karıştırın ve kremaya ilave edin. 1 dakika daha çırpın ve mikserden alın. Damla çikolatayı ilave edip, silikon kalıplara doldurun (silikon kap yok ise, bir tepsiye 10 mm. kalınlığında döküp bıçakla kesebilirsiniz). Derin dondurucuda 6 saat bekletin ve üzerine çikolata sos döküp servis yapınız.

Sosu için; Bitter çikolata ve vanilya hariç, diğer malzemeleri ocakta pişirin. Bitter çikolatayı ve vanilyayı ilave ederek karıştırın. Soğuyunca kullanıma hazırdır.

Tags: Çikolata Soslu ParfeÇikolata Soslu Parfe MalzemelerParfeParfe Tarifi
Previous Post

Kuzu Tandır

Next Post

Bayramlık Ev Baklavası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bayramlık Ev Baklavası

Bayramlık Ev Baklavası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki