1 küçük göbek Yedikule marulu
Birkaç yaprak yeşil lolorosso
Birkaç yaprak kırmızı lolorosso
1 su bardağı mısır
3 adet salatalık
4-5 adet kiraz domates
5-6 yaprak roka
3-4 yaprak taze fesleğen
1 küçük kase rendelenmiş peynir (tercihen tulum veya Ezine)
Sosu İçin:
1adet limonun rendelenmiş kabuğu
2 tatlı kaşığı bal
1 çay bardağı portakal suyu
1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
Hazırlanışı:
Sosu için; Tüm malzemeyi kapaklı bir kavanozda çalkalayın. Sosunuz hazırdır.
Salata için; Tüm malzemeyi istediğiniz şekilde doğrayın ve geniş bir kasede harmanlayın. Sosunu ekleyip tatlandırın. Servise sunmadan hemen önce mısırı serpin, peyniri rendeleyin. Servis yapın.