Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Günün Tarifi

Cevizli Kıyma Soslu Sıcak Humus

by Yemek Zevki Editör
14 Ağustos 2022
in Günün Tarifi, Meze Tarifleri, Tarifler
458 35
0
Cevizli Kıyma Soslu Sıcak Humus
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

• 600 gram haşlanmış nohut

• ¼ su bardaı tahin

• 1 diş sarımsak

• 1 küçük limon

• Tuz • Ceviz ve Kıyma Sosu İçin:

• 200 gram kıyma

• 1 su bardaı California cevizi, ince kıyılmış

• 2 arpacık, ince doranmış

• Tereyaı

• Tuz, toz kırmızıbiber

Hazırlanışı:

Cevizli et sosu için; Cevizleri yapışmaz bir tavada birkaç dakika kavurun ve kenara alın. Tereyaını eritmek için tavaya koyun. Kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Soanları ekleyin ve bir tutam tuz ve kırmızıbiber serpin. Et suyunu çekene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin. Haşlanmış nohut, 3-4 yemek kaşıı sıcak su, tahin, tuz ve limon suyunu blender veya mutfak robotu ile macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Bir tabaa humusu yayın ve üzerine sıcak kıyma sosu serpin ve hemen servis yapın.

 

#ceviz #kıyma #sos #sıcak #humus #meze

Previous Post

Yabani Pirinçli Bahar Salatası

Next Post

Közlenmiş Patlıcanlı Pilav

Yemek Zevki Editör

Next Post
Közlenmiş Patlıcanlı Pilav

Közlenmiş Patlıcanlı Pilav

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki