Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Börülce Ekşilemesi

by Yemek Zevki Editör
20 Ekim 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Börülce Ekşilemesi
748
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

borulce-eksilemesi

Börülce Ekşilemesi

Börülce Ekşilemesi için Malzemeler:
Yarım kilo taze börülce
2 adet domates
4-5 diş sarımsak
2 adet kırmızı kapya biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
Tuz

Börülce Ekşilemesi Hazırlanışı:
Börülcelerin kılçıklarını ayıklayarak bir tencerede tuz atılmış suda haşlayın. Bir tavaya zeytinyağını koyup ince doğranmış biber ve sarımsağı ilave ederek kavurun. Unu ekleyerek karıştırın. Küp doğranmış domatesleri de tavaya
koyup suyunu çekene kadar pişirin. Karışımdan 1-2 kaşık bir kaseye ayırın. Haşlanmış börülceleri süzerek tenceredeki karışıma ekleyin. Karıştırın. Servis tabağına alıp ayırdığınız sos ile servis edin.

Tags: börülceBörülce EkşilemesiBörülce Ekşilemesi HazırlanışıBörülce Ekşilemesi MalzemeleriBörülce Ekşilemesi Nasıl YapılırBörülce Ekşilemesi Tarifi
Previous Post

Ispanaklı Pratik Kiş

Next Post

Çökertme Kebabı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki