Ana Sayfa » Haber Turu » Blok margarin, Osmanlı temasıyla görücüye çıktı

Blok margarin, Osmanlı temasıyla görücüye çıktı


Geleneksel Türk yemeklerinin lezzetini yaşatmaya çalışan şeflerin ilk tercihi olmaya aday Sunar Blok margarin fuarda, Osmanlı temalı Sunar Grup standında beğeniye sunuldu.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen gıda devi Sunar, İstanbul CNR’da gerçekleştirilen EDT EXPO fuarında, otelcilik ve catering sektörünün uzun süredir beklediği yeni ürünü Sunar Profesyonel Blok Margarinin lansmanını, Osmanlı temalı standında, margarinden yapılan Hürrem Sultan heykeli eşliğinde yaptı

Doğal ve tamamen yerli üretim olan ürün, özellikle oteller, restoranlar, okul kantinleri ve tüm catering işletmelerinin vazgeçilmezi olacak. Çorbadan pilava her türlü sulu ve susuz yemeklerde mükemmel sonuç veren ürün aynı zamanda pilavınıza parlaklık verip tane tane olmasını sağlayacak. Doğal aroması ve kıvamıyla yemeğin lezzetini öne çıkaran ürün, tost ve hamburger ekmeği üretiminde de kullanılabilecek. Mutfak şeflerinin her türlü ihtiyacına cevap veren blok margarin kolestrol içermeyen formülü ile de dikkat çekecek. Ambalajlarının üzerindeki 500 gr’lık dilim çizgileri ile de kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra alüminyum kağıt ambalajı ile şeflere hijyen de sağlayan ürünün lansmanına Sunar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çomu ve Sunar Grup Pazarlama Direktörü Mevlut Nacar da katıldı. Blok margarinin lansmanı sırasında ikram edilen ve formülü 16. yy Osmanlı lezzetlerinden ilham alınarak oluşturulan Osmanlı pilavı da ziyaretçilerden tam not aldı. Sunar Profesyonel margarinleriyle yapılan Hürrem Sultan heykeline de ziyaretçilerin ilgisi büyüktü.

Gün boyunca Sunar standında birçok renkli organizasyona da imza atıldı. Adana Altın Sarısı halka tatlısı ikramıyla başlayan
organizasyon, TAFED’in kurulmasında öncülük eden Haşim Usta’nın Osmanlı geleneksel figürlü çalışmalarıyla renklendi. Haşim Usta’nın yanı sıra, pastacılık duayeni Sefa Usta ve pasta süsleme şeflerinin, Sunar Profesyonel ürünleri ile yaptığı şovlar da göz doldurdu.

OKU ➤  Selbaç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir