Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Beze (Mereng)

by Yemek Zevki Editör
03 Mart 2014
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Beze (Mereng)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1472

Malzemeler

3 adet yumurtanın akı

1 su bardağı toz şeker

1 tutam tuz

İsteğe bağlı olarak gıda boyası

Hazırlanışı:

Oda ısısındaki yumurta aklarının içine toz şekeri ekleyin. Mutlaka cam bir karıştırma kabı olmalı ve kesinlikle içinin kuru olmasına özen göstermelisiniz. Mikserle düşük ayarda en az 10 dakika boyunca çırpın. Yüksek ayarda da 5 dakika çırpıp şekerin tamamen eridiğinden emin olun. Mikseri kaldırdığınızda karışım akıp düşmüyorsa olmuş demektir. Dilediğiniz renkte gıda boyası ile renklendirip sıkma torbasına aktarın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak ceviz büyüklüğünde parçalar sıkın. Önceden ısıtılmış 100 dereceye ayarlı fırında en az 50 dakika pişirin. Fırından alın, oda ısısında soğuyunca cam bir kavanoza aktarıp muhafaza edebilirsiniz.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Manda Kaymaklı Bonfile Sarması

Next Post

Tamek’in Meyve Suyu Lezzeti, Yeni Ambalajında

Yemek Zevki Editör

Next Post

Tamek’in Meyve Suyu Lezzeti, Yeni Ambalajında

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki