Ana Sayfa » Tarifler » Balsamik Soslu Piliç

Balsamik Soslu Piliç

ettMalzemeler:

• 800 gram piliç bonfile
• Balsamik sirke
• Sıvı yağ
• Kekik,
• Göbek salata
• Domates
• Salatalık mısır

Hazırlanışı:

Tavukları yekpare şekilde açıp balsamik sirke, sıvı yağ ve kekik ile marine edin. Tavada kızartın. Göbek salata, domates ve mısırdan bir salata yapın. İçerisine balsamik sirke, sıvı yağ, kekik ve tuz katın. Pişen tavukları jülyen dilimleyip salatanın üzerine dizin. Salatanız servise hazırdır.

OKU ➤  Gıda Zehirlenmelerinin Başlıca Kaynağı Hijyenik Olmayan Endüstriyel Mutfaklar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir