Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Balık Tartar

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Balık Yemekleri
478 15
0
Balık Tartar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balık-tartar

Balık Tartar Malzemeler:

200 gram mezgit fileto

1 yaprak marul

3 yaprak kurutulmuş domates

3 dal taze soğan

Birer tutam tuz ve taze çekilmiş karabiber

1 çay kaşığı mayonez

1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu

Mozzarella peyniri

2 çay kaşığı balzamik sirke

Balık Tartar Hazırlanışı:

Mezgit filetoyu ızgarada pişirdikten sonra çok ince dilimleyin. Marulu, kurutulmuş domatesi ve taze soğanı çok ince kıyın. Zeytinyağı, mayonez, rendelenmiş limon kabuğu, tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırın. Karışımı çukur bir kabın içine aktarın, üzerini hafifçe düzleştirin. Daha sonra ters çevirerek servis tabağına aktarın. Üzerine isteğe göre mozzarella peyniri yerleştirin. Balzamik sirke ile servise hazır edin

Tags: Balık TartarBalık Tartar HazırlanışıBalık Tartar MalzemelerBalık Tartar tarifi
Previous Post

Muzlu Malaga (Ekler)

Next Post

Emsan, Fit Tencere Setiyle Aynı Tencerede Hem Pişirin Hem Suyunu Süzün  

Yemek Zevki Editör

Next Post
Emsan, Fit Tencere Setiyle Aynı Tencerede Hem Pişirin Hem Suyunu Süzün   

Emsan, Fit Tencere Setiyle Aynı Tencerede Hem Pişirin Hem Suyunu Süzün  

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki