Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Baklalı Bezelyeli Kuskus

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri, Sebze Yemekleri
478 15
0
Baklalı Bezelyeli Kuskus
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

+ 200 gram taze iç bakla

+ 200 gram kuskus

+ 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı

+ 4-5 adet çeri domates

+ 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber

+ 4 sap taze nane

+ 100 gram beyaz peynir

+ Tuz

Baklalı Bezelyeli Kuskus Tarifi :

Baklayı haşlayıp kalın dış kabuklarını soyun. Kuskusu tuzlu suda haşlayıp süzün. Bir kasede bekletin. Bezelyeleri haşlayın. Baklaları, bezelyeleri kuskusa ilave edin. Közlenmiş kırmızı biberleri ince şeritler halinde kesin. Çeri domatesleri yıkayıp iki parça halinde kesin. Taze naneyi ince ince kıyın. Kırmızı biber, çeri domatesi ve naneyi de kuskus kasesine ekleyin. Tuz ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Üzerine peyniri ufalayarak servis yapın.

Tags: sebze yemekleri
Previous Post

Şalgam Turşusu

Next Post

Sebzeli Tavuk

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebzeli Tavuk

Sebzeli Tavuk

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki