Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Avrupalı Öğrenciler Seyidoğlu Fabrikasını Ziyaret Etti

by Yemek Zevki Editör
30 Nisan 2014
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Avrupa Birliği (AB) Comenius projesi kapsamında Türkiye’yi ziyaret eden Fransa ve İtalya’dan öğrencilerin yer aldığı 27 kişilik heyet geleneksel lezzetleri yerinde tatma adına Seyidoğlu Gıda fabrikasını gezdi. Proje kapsamında Büyükçekmece Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte Seyidoğlu’nun Hadımköy’deki tesislerini gezen heyet, Osmanlı sofrasının geleneksel tatlılarını tatma ve üretim hakkında bilgi sahibi olma fırsatı buldu.

AB’ye üye 27 ülkenin ve Türkiye’nin de yer aldığı Comenius Projesi ülkeler arası kültür ve eğitim olanaklarının paylaşılmasını kapsıyor. Proje kapsamında İtalya, Fransa ve Türkiye arasındaki öğrenci değişim programı kapsamında Büyükçekmece Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin misafiri olan öğrenciler geleneksel lezzetleri de inceledi. Seyidoğlu Gıda’nın Hadımköy’deki üretim tesislerini ziyaret eden heyet kahvaltının ardından öğretmenleriyle birlikte tatlıların üretim aşamalarını tek tek inceledi. Helva, reçel, tahin, pekmez, çikolata kreması, pasta, sütlü tatlılar, börek ve kurabiye üretim alanlarını gezen heyet yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Üretimleriyle ilgili olarak heyete bilgi veren Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu, “Seyidoğlu olarak en ileri teknoloji ve kalite standartlarına uygun olarak 65 yıldır üretim yapıyoruz. Dünyanın 20’ye yakın ülkesine ve Türkiye’nin tamamına ürünlerimizi ihraç ediyoruz. 400 çalışanımızla 350 çeşit üretim yapıyoruz” diye konuştu.

 

Tags: Basit Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Lor Peyniri Ye, Hastalıklardan Korun

Next Post

Yanlış İlaçlama Arıcılık Sektörünü Zedeliyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yanlış İlaçlama Arıcılık Sektörünü Zedeliyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki