Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Acılı Ekmek Üstü Tarifi

by Yemek Zevki Editör
27 Mayıs 2016
in Pratik Yemekler
468 25
0
Acılı Ekmek Üstü Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

acili-ekmek-ustu

Acılı Ekmek Üstü Tarifi

Acılı Ekmek Üstü İçin Malzemeler:
2 dilim çok tahıllı tost ekmeği (tercihen battal boy)
2 adet közlenmiş kapya biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
3-4 adet ceviz içi
1 çay kaşığı acı toz biber
3-4 dal maydanoz
1 diş sarımsak
2-3 dal dereotu
Tuz, kimyon

Acılı Ekmek Üstü Hazırlanışı:
Közlenip kabuğunu soyduğunuz kapya biberleri tezgahın üzerine alın. Bıçak yardımı ile ince ince kıyın. Ceviz içini, zeytinyağını, havanda tuzla birlikte ezilmiş sarımsağı ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin. İnce ince kıymaya devam edin. Tuzu, kimyonu ve acı toz biberi ilave edip tatlandırın. Ekmekleri tavada her iki tarafını kızartın. Üzerine hazırladığınız acılı karışımı sürün, dereotu ile süsleyip servis yapın.

Tags: acılı ekmekAcılı Ekmek ÜstüAcılı Ekmek Üstü HazırlanışıAcılı Ekmek Üstü İçin MalzemelerAcılı Ekmek Üstü tarifi
Previous Post

Pestolu Nohut Ezmesi

Next Post

Yer Fıstıklı Yulaf Kurabiyesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yer Fıstıklı Yulaf Kurabiyesi

Yer Fıstıklı Yulaf Kurabiyesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki