Malzemeler;
2 adet tavuk bonfile
100 gram zeytinyağı
Yeterli miktarda taze kekik
2 diş sarımsak
20 gram kurutulmuş domates
50 gram taze kültür mantarı
8-10 dal ıspanak
20 gram rokfor peyniri
200 gram panço
100 gram galeta unu
2 adet yumurta
Panço Cipsli Tavuk Dolması Tarifi;
Tavuk bonfileyi yaprak şeklinde açın ve döverek zeytinyağında sarımsak ve taze kekik ile marine edin. Kurutulmuş domatesleri ılık su ile ıslatıp, küp küp doğrayın. Taze kültür mantarlarını da doğrayarak sote edin. Ispanakları haşlayın. Rokfor peynirini de rendeleyin. Tüm malzemeyi harmanlayın, dövdüğünüz tavuk bonfilenin içine harcı yerleştirip, sarın. Ufalanmış pançoları, galeta unu ile harmanlayın. Hazırladığınız tavukları yumurtaya bulayıp, daha sonra pane yapın ve kızartarak sıcak servis edin.