Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Dört Mevsim Salatası

Dört Mevsim Salatası

Malzemeler

5 adet patates

2 dal taze soğan

1/2 demet maydanoz

12 kokteyl zeytin 1 küçük karnabahar

2 yumurta 1 çay bardağı mısır

1 limon

3 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz

Dört Mevsim Salatası Tarifi:

Patatesler haşlanıp, kabukları soyulur. Küp küp doğra­nır. Havuçlar temizlenip rendelenir. Zeytinler halka halka doğranır. Karnabahar haşlanıp minik minik çiçeklerine ayrılır. Servis tabağının ortasına yerleştirilir. Diğer yanda patates, so­ğan, maydanoz, havuç, tuz, limon suyu, sıvı yağ, tuz karıştı­rılıp karnabaharların etrafına yayılır. Üzerine mısır ve zeytin­ler serpilir. Haşlanmış yumurtalar en üste rendelenir.

OKU ➤  Ülker’den rengarenk bayram neşesi: Sırma

Bir Yorum

  1. çok güzel bir tarif, rseemn bir öğün olabilir bir kasesi, yanında yeşil salata ile! Yaşasın taze bezelye:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir