Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Nar Ekşili Soğan Çorbası

by Hatice Ünal
04 Kasım 2025
in Çorba Tarifleri
466 29
0
Nar Ekşili Soğan Çorbası
743
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Murat ERDOĞAN – Prodüksiyon: İnci BAK

(6 Kişilik)

Malzemeler:

3 adet soğan

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çay bardağı kuru fasulye

2 adet karanfil tanesi

1,5 litre su

Bir avuç kereviz yaprağı

Tuz, top karabiber

2 çorba kaşığı nar ekşisi

Hazırlanışı:

Kuru fasulyeyi birkaç saat sıcak suda beklettikten sonra tencereye aktarın. Karanfil tanelerini ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Haşlama suyunu daha sonra çorbada kullanmak üzere ayırın, atmayın.

Ayrı bir tencerede zeytinyağını ve tereyağını ısıtıp irice doğranmış soğanları kavurun. Fasulyeyi haşladığınız suyu, fasulyeleri, kereviz yapraklarını, tuzu ve top karabiberi ekleyin. 5 dakika daha haşlayıp ocaktan alın. Nar ekşisini ekleyip çorbayı karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: ÇorbaKış ÇorbasıNar Ekşili Soğan Çorbasısebze çorbasısoup
Previous Post

Araştırmalar Pirincin Sağlıktaki Önemini Ortaya Koyuyor

Next Post

Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Hatice Ünal

Next Post
Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Afyon Usulü Tarhana Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki