Ana Sayfa » Günün Tarifi » Bodrum Mandalina Panna Cotta

Bodrum Mandalina Panna Cotta

Malzemeler:

• 250 ml krema

• 250 ml souk süt

• 1 adet vanilya çubuu

• 150 gram toz şeker

• 3 yaprak jelatin

• 25 gram mandalina reçeli

• 3-4 adet taze çilek

• 3 gram lavanta

Hazırlanışı:

Sırasıyla önce süt, krema, vanilya çubuu ve toz şeker ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynama noktasına geldiinde jelatinleri ve lavantayı ilave edin. Jelatin kaynadıktan sonra panna cottayı silikon kaplara döküp 24 saat boyunca dinlendirin. Dinlendirdikten sonra mandalina reçeli ve çilekle servise sunun.

#dondurma  #bodrum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir