Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Sucuklu Kuru Fasulye

by Hatice Ünal
19 Ekim 2020
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Sucuklu Kuru Fasulye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Murat Erdoğan

(4-6 Kişilik)

 Malzemeler:

2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye

3 adet büyük boy domates

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 kahve fincanı sıvı yağ

3 adet orta boy soğan

2 adet sivri biber

1/4 kangal sucuk

Tuz, kırmızı toz biber

Hazırlanışı:

Sıvı yağı tencerede ısıtıp zar şeklinde doğranmış soğanları ve biberleri kavurun. Küp şeklinde doğranmış domatesleri ve salçaları ilave edin. Arada bir karıştırarak sos kıvamına gelene dek pişirin. Önceden ıslatılıp diri kıvamda haşlanmış fasulyeleri ekleyin. Birkaç kez çevirip üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edin. Önce yüksek ateşte 5 dakika kaynatın, sonra da orta ateşe alın. 20 dakika pişirdikten sonra tuzunu, baharatını ve istediğiniz gibi sucuğu doğrayıp içine atın. Tencerenin kapağını yeniden kapatın. 5 dakika daha pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

#sucuklukurufasulye #kurufasulye #kurufasulyeyap #food #yummy

Previous Post

Peynirli Poğaça

Next Post

Fasulye Unu İle Kahvaltı Önerileri

Hatice Ünal

Next Post
Fasulye Unu İle Kahvaltı Önerileri

Fasulye Unu İle Kahvaltı Önerileri

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki