Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Renkli Spaghetti

by Yemek Zevki Editör
15 Mayıs 2017
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Renkli Spaghetti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Renkli Spaghetti

(4 Kişilik)

Malzemeler

420 gram ekmeklik un

80 gram ince irmik (Semolina)

4 adet yumurta

120 gram ıspanak püresi

1 çay kaşığı tuz

Renkli Spaghetti

Hazırlanışı

Unla irmiği karıştırın. Bir kapta yumurtaları çırpıp, içine ıspanak püresini ekleyin. Tuzunu atıp una azar azar ekleyerek, bir spatulayla karıştırın. Hamur eklenen sebzenin su durumuna göre hala nemliyse biraz daha un ekleyip elinizle 10 dakika yoğurun (Hamur sert olmalı).

Hamuru yuvarlayıp dörde kesin. Her bir hamura un serperek, merdane veya makarna yapma silindirlerinde inceltin. Her iki yüzeyini de ara sıra unlayın. Hamur kesme makinesinde veya elle kesin. Dört parmağınızın üzerine sığacak kadar kesilmiş spagettileri alıp rulo yapın. Unlu tezgaha alıp 1-2 saat kurutun ve buzdolabına kaldırın.

Tags: Ana YemeklerArjantin Soslu Steakbeşemel soslu makarnaSpaghetti
Previous Post

Bu kitabı herkes sevecek!

Next Post

Kavılca Unlu Ekmek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kavılca Unlu Ekmek

Kavılca Unlu Ekmek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki