Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek

by Yemek Zevki Editör
30 Mart 2017
in Çorba Tarifleri
468 25
0
Kremalı ve Tavuk Etli Yemek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek

4 Kişilik Kremalı ve Tavuk Etli Yemek

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek İçin Malzemeler:

1,5 litre su
300 gram tavuk eti
1 su bardağı taze bezelye içi
1 adet kapya biber
1 adet havuç
1 adet soğan
100 ml. krema
200 gram brokoli
6-7 adet arpacık soğan
1 dal kereviz sapı
Tuz
1 çay kaşığı tane karabiber
Kremalı Karışım İçin:
100 ml. krema
1 adet yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek

Kremalı ve Tavuk Etli Yemek Hazırlanışı:

Suyu kaynatın. İri doğranmış tavuk etlerini, bezelyeyi, küçük doğranmış havuç ile kapya biberi, tuzu, tane karabiberleri, kabuğunu soyduğunuz arpacık soğanları, iri doğranmış patatesleri ve kereviz sapını ekleyin. Orta ateşte 30 dakika pişirin. Küçük küçük doğradığınız brokolileri ekleyin. 5 dakika daha pişirmeye devam edin.
Kremalı karışım için tüm malzemeyi çırpın. Kaynamakta olan yemeğin suyundan birkaç kaşık alıp ılındırın. Karışımı kaynayan yemeğin içine yavaş yavaş ekleyin. Sürekli karıştırıp sos ile yemek bütünleşene kadar pişirin. Ocaktan alın, sıcak servis yapın.

Tags: Kremalı ve Tavuk Etli Yemek
Previous Post

Mantarlı Güveç

Next Post

Levrek Buğulama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Levrek Buğulama

Levrek Buğulama

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki