Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Diyet Yemekleri

Meyveli Salata

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Diyet Yemekleri, Salata Tarifleri
483 10
0
Meyveli Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
150 gram kuru fasulye
150 gram barbunya
150 gram nohut
1 adet dilimlenmiş soğan
1 adet portakal
1 adet armut
1 adet rendelenmiş domates
Tuz
Karabiber
Marul yaprakları
Sos için:
1 diş sarmısak
2 çay kaşığı zeytinyağı
2.5 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı sirke

Meyveli Salata (Diyet) Tarifi :

1 Fasulyeleri, barbunyayı ve nohudu haşlayıp, ¦üzelim. Armudu kare kare keselim. Portakalı rendeleyip, suyundan sos için bir miktar ayıralım. Domatesi rendeleyelim. Soğanı, armudu, portakalı, tuz, biber ve fasulyeleri karıştıralım.
2 Çukur bir salata kabına marul yapraklarını yerleştirelim. Üzerine salatayı dökelim. Sosu için, sarımsağı ezelim. 2 çay kaşığı yağı, balı, sirke ve ayırdığımız portakal suyunu çırparak salatanın üzerine döküp, servis yapalım.

Tags: Diyet
Previous Post

Zeytin Ezmeli Tavuk

Next Post

Limonlu Sorbe

Yemek Zevki Editör

Next Post
Limonlu Sorbe

Limonlu Sorbe

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki