Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile
Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile

Malzemeler

200 gram bonfile

8 gram kabak

8 gram renkli  biberler

5 gram pesto sos

8 gram tane hardal

15 gram arpacık soğan

10 gram esmer şeker

8 gram krema

10 gram tane biber

10 gram demiglass

5 gram taze soğan

5 gram tuz

5cl. sıvı yağ

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile Tarifi:

Bonfileyi tane hardal ile marine edip, ızgarada pişirin. Tavada sıvı yağ, arpacık soğan ve şeker ile kavurun ve pişmeye bırakın. Yine ızgarada sebzeleri pesto sos ile pişirin. Ayrı bir tavada sos için, sıvı yağ, tane biberleri kaynatın. Sonrasında tabağa sırası ile arpacık soğanları, ızgara sebzeleri, bonfile ve sosu koyduktan sonra servis aşamasına geçin.

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile
OKU ➤  Sağlıklı beslenmenin sırrı; Süt ürünleri ve tam tahıllı ürünler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir