Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri
463 30
0
Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

200 gram bonfile

8 gram kabak

8 gram renkli  biberler

5 gram pesto sos

8 gram tane hardal

15 gram arpacık soğan

10 gram esmer şeker

8 gram krema

10 gram tane biber

10 gram demiglass

5 gram taze soğan

5 gram tuz

5cl. sıvı yağ

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile Tarifi:

Bonfileyi tane hardal ile marine edip, ızgarada pişirin. Tavada sıvı yağ, arpacık soğan ve şeker ile kavurun ve pişmeye bırakın. Yine ızgarada sebzeleri pesto sos ile pişirin. Ayrı bir tavada sos için, sıvı yağ, tane biberleri kaynatın. Sonrasında tabağa sırası ile arpacık soğanları, ızgara sebzeleri, bonfile ve sosu koyduktan sonra servis aşamasına geçin.

Tane Hardal ile Pişirilmiş Bonfile
Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Mercimekli Mantı Aşı

Next Post

Terbiyeli Kuşkonmaz Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Terbiyeli Kuşkonmaz Çorbası

Terbiyeli Kuşkonmaz Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki