Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kırmızı Biberli Muammara

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
468 25
0
Kırmızı Biberli Muammara

Kırmızı Biberli Muammara

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Kırmızı Biberli Muammara

2 dilim bayat ekmek içi

2 adet közlenmiş kırmızıbiber

1 kase ceviz içi

1 adet domates

1 diş sarımsak

Yarım demet maydanoz

1 çorba kaşığı nar ekşisi

2-3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

1 tatlı kaşığı pul biber

Tuz

Kırmızı Biberli Muammara Tarifi:

Kırmızıbiberleri közleyin, maydanozları kıyın, ekmek içlerini ufalayın. Domatesin kabuğunu soyup, küp küp doğrayın. Biberleri mutfak robotunda kıyın, hepsini bir kapta karıştırın. Ceviz içlerini parçalayıp, biberleri karışıma ilave edin, tuz, nar ekşisi, zeytinyağı ve pul biber ekleyip ezerek karıştırın, servis tabağına alıp maydanoz yapraklarıyla süsleyin.

 

 

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Uzak Doğu Usulü Köri Soslu Izgara Tavuk

Next Post

Böğürtlen Reçeli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Böğürtlen Reçeli

Böğürtlen Reçeli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki