Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Tavuklu ve Kaşarlı Krep

by Yemek Zevki Editör
31 Ağustos 2016
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Tavuklu ve Kaşarlı Krep
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tavuklu-ve-kasarli-krep

Tavuklu ve Kaşarlı Krep Malzemeler:
Krep Hamuru İçin:
1 su bardağı un
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı su
1 tutam tuz
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 tutam toz şeker
Yağlamak İçin:
1 çorba kaşığı tereyağı
İç Malzemesi İçin:
2 parça tavuk eti
100 ml. krema
3 dal dereotu
Tuz, taze çekilmiş karabiber
Üzeri İçin:
Dilimlenmiş kaşar peyniri

Tavuklu ve Kaşarlı Krep Hazırlanışı:
Krep için; Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Orta boy bir tavayı yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile yağlayın. Tava ısınınca yarım kahve fincanı kadar krem hamurundan çok ince tabaka olacak şekilde dökün. Üzeri göz göz
olunca diğer tarafını çevirin ve aynı şekilde kızartın. Pişen krepi kağıt iki havlu üzerine alın. Kalan malzemeyi de
aynı şekilde hazırlayın. Tavuk etlerini küçük parçalar halinde doğrayıp tavada yağsız olarak sote edin. Tuzu, taze çekilmiş karabiberi ve kıyılmış dereotunu ilave edin. Karıştırın. Kısık ateşte ısıtılmış kremayı ekleyip harmanlayın. Karışımı krep hamurlarının içine tek tek paylaştırın ve rulo şeklinde sarın. Üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, peynir eriyinceye kadar bekletin. Sıcak servis yapın.

Tags: krepKrep TarifiTavuklu ve Kaşarlı KrepTavuklu ve Kaşarlı Krep Tarifiyemekzevki
Previous Post

Hardal Soslu Izgara Tavuk

Next Post

Sonbaharda Sağlıklı Beslenin, Yenilenin!

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sonbaharda Sağlıklı Beslenin, Yenilenin!

Sonbaharda Sağlıklı Beslenin, Yenilenin!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki