Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Sebze Kulesinde Kekikli Piliç

by Yemek Zevki Editör
07 Temmuz 2016
in İftar Yemekleri, Tavuk Yemekleri
474 20
0
Sebze Kulesinde Kekikli Piliç
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kekikli-pilic

Sebze Kulesinde Kekikli Piliç

(6 Kişilik)

 

Sebze Kulesinde Kekikli Piliç İçin Malzemeler

900 gram piliç biftek

300 gram havuç

300 gram kabak

150 gram kırmızı Kaliforniya biberi

150 gram sarı Kaliforniya biberi

150 gram kuru soğan

25 gram zarımsak

150 gram sıvı yağ

10 gram tuz

20 gram kuru kekik

10 gram sebze çeşni

20 gram barbekü sos

 

Sebze Kulesinde Kekikli Piliç Hazırlanışı

Piliçleri parçalar haline getirerek; kekik, tuz, salça, sıvı yağ, pul biber, ile marine edin.

Sebze kulesi için; Sıvı yağ, kuru soğan, havuç, kapya biber, çarliston biber, sarımsak, tuz, sebze çeşniyi (sebze çeşitleri jülyen olarak doğranır), soteleyin. Marine etmiş olduğunuz piliçleri ızgarada pişirin. Sotelenmiş sebzelerin üzerine yerleştirerek, barbekü sos eşliğinde servis edin.

Tags: Kekikli PiliçKekikli Piliç TarifiSebze Kulesinde Kekikli PiliçSebze Kulesinde Kekikli Piliç Tarifi
Previous Post

Oğmaç Çorbası

Next Post

İbik Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
İbik Çorbası

İbik Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki