Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Nohut Yatağında Uskumru

by Yemek Zevki Editör
02 Mayıs 2016
in Balık Yemekleri
473 20
0
Nohut Yatağında Uskumru
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

IMG_6401 (2

Malzemeler (4 Kişilik) 

4 adet uskumru

200 gram haşlanmış nohut

1 baş sağan

3 diş sarımsak

2 adet kırmızı kapya biber

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

3 çorba kaşığı biber salçası

2 adet olgun yaz domatesi

1 çay kaşığı himalaya tuzu

1 çay kaşığı karabiber

4 adet defne yaprağı

1 adet limon

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı pul biber

1 çorba kaşığı organik zeytinyağı

 

Hazırlanışı

Uskumruları temizledikten sonra bir pencerede haşlayın. İnce doğranmış soğan ve sarımsağı bir çorba kaşığı zeytinyağında kavurun. Renkli biberlerle beraber biraz daha çevirin. Biber salçasını da ekleyip haşlanmış nohutları ilave edin. Kaynamakta olan balık suyundan bir kepçe ekleyip, defne yapraklarını da ilave edip, 5 dakika kaynatın. İnce doğranmış maydanoz ve yaprak yaprak kesilmiş limonu pişmiş nohuda ekleyin. Baharatlarını ayarladıktan sonra derin bir servis tabağına; altına nohut koyup, üzerine kılçıkları alınmış uskumru filetoları döşeyerek, ince doğranmış dereotu ile servis yapın.

#Uskumru, #Nohut, #NohutYatağındaUskumru, #Balık, #UskumruTarif

Tags: BalıknohutNohutYatağındaUskumruUskumruUskumruTarif
Previous Post

Damla Çikolatalı Çörek

Next Post

Çikolatalı Bagel

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Bagel

Çikolatalı Bagel

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki