Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Somon Tartar

by Yemek Zevki Editör
15 Ocak 2016
in Balık Yemekleri
483 10
0
Somon Tartar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

somon-tartar

Somon Tartar Tarifi

Somon Tartar İçin Malzemeler:
150 gram somon fileto
10 gram kapari
20 gram mayonez
10 gram hardal
80 gram limon
20 gram zeytinyağı
5 gram maldom tuz
3 gram tane karabiber
1/10 bağ dereotu
10 gram kornişon
30 gram kırmızı soğan
2 gram Frenk soğanı
3 gram zencefil
1/10 bağ taze soğan
Yarım avokado
20 gram siyah zeytin
30 gram lime
1/10 adet baget ekmeği
¼ macro filizi karışık

Somon Tartar Hazırlanışı:
Somonları olabildiğince eşit ve minik küpler halinde doğrayın, içerisine limon, lime ve kabukları, hardal, mayonez, kapari, kırmızı soğan, ev yapımı salatalık turşusu, kişniş, dereotu ve Frenk soğanı ince ince doğrayıp karıştırın.Avokadoları soyun ve küp şeklinde doğrayın. Limon ve zeytinyağı ilave edin.Tabağın en altına somon, üstüne avokado, üzerine keten tohumu ve tarhun filizlerini koyun. Kıtır ekmekler ile servis edin.

Tags: somonSomon TartarSomon Tartar HazırlanışıSomon Tartar İçin MalzemelerSomon Tartar Nasıl YapılırSomon Tartar Tarifi
Previous Post

Emsan Woody bıçak setiyle mutfakta şov zamanı

Next Post

Patlıcanlı Taze Mozarella

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patlıcanlı Taze Mozarella

Patlıcanlı Taze Mozarella

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki