Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Tagliatelle Bolonez

by Yemek Zevki Editör
17 Kasım 2015
in Pratik Yemekler
483 10
0
Tagliatelle Bolonez
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tagliatelle-Bolonez

Tagliatelle Bolonez Tarifi

Tagliatelle Bolonez İçin Malzemeler:
120 gram tagliatelle makarna
100 gram bolonez sos
20 gram parmesan peyniri
60 gram domates sos
3 gram taze fesleğen
10 gram zeytinyağı
3 gram tuz
2 gram tane karabiber
10 gram maydanoz
30 ml. et suyu
Bolonez Sos İçin:
80 gram dana kıyma
Orta boy soğanın yarısı
Küçük bir havucun yarısı
Çeyrek boy kereviz
Yarım diş sarımsak
Küçük bir parça defne yaprağı
Yarım dal taze kekik
75 gram domates
20 ml. balzamik sirke

Tagliatelle Bolonez Hazırlanışı:
Bolonez sos için; Bir tencereye zeytinyağını koyun. Sırasıyla soğan, kıyma, havuç, kereviz ve sarımsakları ekleyin.
Tüm malzemeleri kavurduktan sonra balsamik sirkeyi katın ve kokusu gidene kadar çektirin. Domatesleri ilave edip
pişirin. Et suyu, taze kekik ve defne yaprağını atın. Tuzu ve karabiberini ayarlayıp, koyulaşana kadar kaynatın.
Haşladığınız tagliatelle makarnayı zeytinyağı ile sotelediğiniz sarımsaklı tencereye alın ve bir iki tur karıştırın.
Servis tabağına aldığınız makarnanın üzerine bol miktarda bolonez sos koyup servisi tamamlayın.

Tags: Tagliatelle BolonezTagliatelle Bolonez HazırlanışıTagliatelle Bolonez İçin MalzemelerTagliatelle Bolonez Nasıl YapılırTagliatelle Bolonez Tarifi
Previous Post

Füme Patlıcan Çorbası

Next Post

Kızarmış Füme Tavuklu Salata

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kızarmış Füme Tavuklu Salata

Kızarmış Füme Tavuklu Salata

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki