Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Sebzeli Lahana Turşusu

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
473 20
1
Sebzeli Lahana Turşusu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(4 Kişilik)

 

Hazırlanma Süresi: 1 Ay

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Zorluk Derecesi: **

 

Malzemeler

1 orta boy lahana

500 gram ince sivri biber (tatlı)

500 gram hazırlanmış havuç

1 kilogram alacalı domates

1 demet kereviz yaprağı

500 gram kırmızı yağ biberi

3 baş sarımsak

Ağız tadı kadar tuz

1 su bardağı sirke

5 su bardağı su

Sebzeli Lahana Turşusu Tarifi:

Bütün sebzeleri bol suda yıkayıp süzdürün. Havuçları haşlayın hepsini ince ince kıyın, tuzunu koyup karıştırın. Kavanoza doldurun. Sirke, tuz ve suyu kaynatın. Soğuyunca sebzelerin üzerine dökün. Su fazla gelirse suyu dökmeyin, sebzeler suyunu çekince ilave edin. 1 ay sonra turşunuzu açabilirsiniz.

Previous Post

Portakallı Ispanak Salatası

Next Post

Avcı Kebabı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Avcı Kebabı

Avcı Kebabı

Comments 1

  1. Lee says:
    14 yıl ago

    PembeRehberPelin’ciğim sorma canım, bizim evde de eşime yeşillikli salata reidymek zor. c7oğunlukla yoğurtlu olanları tercih ediyor

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki