Ana Sayfa » Tarifler » Avcı Kebabı
Avcı Kebabı

Avcı Kebabı

Puan ver

Malzemeler

Avcı Kebabı

4 adet kemikli tavuk budu

2 su bardağı konserve bezelye

1 adet havuç

250ml. krema

Yarım demet dereotu

1 çay kaşığı kekik

Tuz, karabiber

Avcı Kebabı Tarifi:

Tavuk butlarını ayıklayıp yıkadıktan sonra üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Havucu ince kıyın, dereotunu doğrayın. Bir kasede tuz, bezelye, havuç, dereotu, kekik ve kremayı karıştırın. Yarı haşlanmış tavukları fırın kabına alın. Kalan suyunu üzerine gezdirin. Bezelyeli harcı üzerine döküp, yayın. 200 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip servise sunun.

OKU ➤  Caffè Nero’dan yeni sıcak çikolata deneyimi

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Puan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz