Ana Sayfa » Tarifler » Avcı Kebabı
Avcı Kebabı

Avcı Kebabı

Malzemeler

Avcı Kebabı

4 adet kemikli tavuk budu

2 su bardağı konserve bezelye

1 adet havuç

250ml. krema

Yarım demet dereotu

1 çay kaşığı kekik

Tuz, karabiber

Avcı Kebabı Tarifi:

Tavuk butlarını ayıklayıp yıkadıktan sonra üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Havucu ince kıyın, dereotunu doğrayın. Bir kasede tuz, bezelye, havuç, dereotu, kekik ve kremayı karıştırın. Yarı haşlanmış tavukları fırın kabına alın. Kalan suyunu üzerine gezdirin. Bezelyeli harcı üzerine döküp, yayın. 200 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip servise sunun.

OKU ➤  Hatay “Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri”ne hazırlanıyor

Tavsiye

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

Ramazan ayında oruç tutanlar için 30 günü sağlıklı geçirmeleri için altın niteliğinde 30 ayrı öneri… …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir