Ana Sayfa » Haber Turu » Şeflerden Yeni Knorr Chef’s Bulyon’a Tam Not!

Şeflerden Yeni Knorr Chef’s Bulyon’a Tam Not!

knorr-chefsUnilever Food Solutions, Türkiye’de her iki mutfaktan birine girmeyi başaran Knorr Bulyon ailesinin yenilenen lezzetlerini şeflerle buluşturdu.

Knorr Bulyon portföyüne yeni katılan Chef’s Bulyon, geleneksel et/tavuk suyunu aratmayan lezzetiyle her 10 şeften 9’u tarafından onaylandı,  pazara iddialı bir giriş yaptı.

Geleneksel lezzetiyle her iki mutfaktan birine giren Knorr, portföyünde bulunan Knorr, Knorr 1-2-3 ve Sofrabaşı bulyon çeşitlerinin formüllerini yenilerken, ürün ailesini Chef’s Bulyon ile tamamladı. Knorr’un yeni ürünü Chef’s Bulyon şeflerden de tam not aldı.

Unilever Food Solutions tarafından ev dışı tüketim pazarına sunulan Knoor Bulyon Ailesi, diğer malzemelerle uyum sağlaması için, yemeğin tadını bastırmayacak şekilde tekrar yorumlandı. Knorr bulyon ‘Şeflerin 1 numaralı tercihi’ olmak yönündeki iddiasını yeniliklerle pekiştirirken, Knorr 1-2-3 için verim arayan şeflerin ihtiyaçlarına odaklanıldı. Tamamen yepyeni bir imaja kavuşan Sofrabaşı ise ‘bütçeye önem veren şefler için Knorr güvencesiyle bulyon’ sloganıyla pazara sunuldu.

Geleneksel yöntemle hazırlanan Chef’s Bulyon’u şefler çok sevdi!

Knorr Bulyon ailesine yeni katılan Chef’s Bulyon, şeflere özel formülüyle geleneksel bir lezzeti mutfak profesyonellerine pratik şekilde ulaştırıyor. İçeriğine MSG eklenmemiş, geleneksel et ve tavuk lezzetini aratmayan Chef’s Bulyon, 150 şefin katılımıyla yapılan konsept ve ürün testinde, her 10 şeften 9’unun onayını almayı başardı.

UFS: Her gün ilham kaynağınız…

Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

OKU ➤  Unilever Food Solutions Geleceğin Şefleri İle Mutfağa Girdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir