Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Kroken-Patates Püresi
Kroken-Patates Püresi

Kroken-Patates Püresi

Malzemesi:

Kroken-Patates Püresi

6 adet patates

Yarım kilo lahana

150 gram biftek

1 çay bardağı süt

2 çorba kaşığı tereyağı

Yeteri kadar karabiber, tuz, fesleğen

Kroken-Patates Püresi Tarifi:

Patatesleri haşlayıp süzdürün. Sütünü ilave edip püre yapın. Tuzlu suda ince kesilen lahanaları haşlayıp süzün. Tereyağında kuşbaşı kesilen etleri kavurun. Patates ve lahana ilave edin. Devamlı karıştırın. Bir kepçe lahana suyu katarak et yumuşayıncaya kadar pişirin. Devamlı kaşıkla karıştırıp kavurun. Karabiber ve tuz katarak ocağın altını kapatın. Sıcak olarak servise sunun.

OKU ➤  Carte d’Or’dan yeni sürpriz; Kepekli Kek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir