Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İftar Yemekleri

Meşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi

by Yemek Zevki Editör
26 Haziran 2015
in İftar Yemekleri, Tarifler
464 30
0
Meşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Meşhur-Süleymaniyeli-Kuru-Fasulyesi-Yemek-ZevkiMeşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi İçin Malzemeler

200 gram dermason fasulye

1 çorba kaşığı salça

1 adet domates

50 gram sıvı yağ

Yarım soğan

1 şeker kaşığı toz biber

Yarım litre su

2 adet yeşil sivri biber

4 adet kuru kırmızı Bilecik biberi

1 çay kaşığı tuz

(4 Kişilik)

Meşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi Hazırlanışı

Tencerede yağı, salçayı, toz biberi ve soğanı iyice kavurun. Soğanların yanmamasına ve sarı kalmasına dikkat edin. Suyu koyup, fasulyeleri ilave edin. Ardından yeşil ve kırmızı biberleri atın. Bu şekilde 45 dakika süre kaynayana kadar pişirin. Fasulyeler yumuşayınca üzerine 1 adet domates dilimleyin. 1 çay kaşığı tuzu ilave edip altını kısın ve dinlenmeye bırakın.

Tags: iftarkuru fasulyeMeşhur Süleymaniyeli Kuru FasulyesiMeşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi Nasıl YapılırMeşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi Tarifiramazanyemek zevki
Previous Post

E.C.A. Titiz ile Temizliğe Açık Olun

Next Post

Etli Yaz Türlüsü

Yemek Zevki Editör

Next Post
Etli Yaz Türlüsü

Etli Yaz Türlüsü

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki