Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Palivor Çiftliği’nden Kaz, Tavuk Ve Ördek Ciğer Ezmeleri

by Yemek Zevki Editör
19 Mart 2015
in Haber Turu
478 15
0
Palivor Çiftliği’nden Kaz, Tavuk Ve Ördek Ciğer Ezmeleri
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

palivor2Palivor Çiftliği; önemli bir besin ve lezzet kaynağı olarak yüzyıllardır Avrupa’da tüketilen; kaz, ördek ve tavuk ciğer ezmelerini (Paté) Bebek’te bulunan kendi mağazasında ve seçkin ulusal perakende zincirlerinde satışa sundu.

Palivor Çiftliği kendine has özel reçetelerini geliştirdiği bu çok özel ürünleri Türkiye’nin et şarküteride en tecrübeli isimlerinden Şütte firmasında ürettiriyor. Palivor Çiftliği Kurucu Ortağı Emre Oral “Bay Jifko ile tanışmamızın akabinde, yeni ürünler geliştirmeye başladık, çalışmalarımızın ilk meyvesi; bu güne kadar ithal edilen patéleri ülkemizin kaynakları ile uluslararası kalitede Türkiye’de üretmek oldu” dedi.

Şütte Kurucusu Jifko Eldek “Ciğer Ezmesinin üretimi 4500 yıl öncesine dayanan eski bir geleneğe dayanır. Fransızların tüm dünyaya sattığı ve bizim de ithal ettiğimiz bu ürünleri Palivor Çiftliği’nin özel reçeteleri ile Türkiye’de üretmekten dolayı mutluyuz.” dedi.

Lezzet tutkunları tarafından güzel ve ayrıcalıklı lezzetler arasında sayılan patélerin; tatlarının ve aromalarının açığa çıkması için tüketmeden önce oda palivor1sıcaklığında 40-60 dakika arası bekletilmesi gerekiyor. Patéler, tereyağı sürülmüş kızarmış ekmek ile birlikte gerek sabah kahvaltıda, gerekse akşam yemek öncesinde keyifle ve afiyetle tüketilebilir.

Tags: Basit Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Vişneli Islak Kek

Next Post

Isırgan Otu Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Isırgan Otu Çorbası

Isırgan Otu Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki