Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
468 25
0
Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto

Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto

Malzemesi
• 240 gram risotto pirinci
• 1 adet küçük soğan
• 2 diş sarımsak
• 3 dal taze kekik
• 3 adet defne yaprağı
• Tuz ve karabiber
• 1 bardak balsamik sirke
• 100 gram parmesan peyniri
• 40 gram tereyağı
• 5 gram maydanoz
• 10 gram fesleğen
• 40 gram kuşkonmaz
• 40 gram balkabağı

Balkabaklı ve Kuşkonmazlı Risotto Tarifi:

Soğan, sarımsak, fesleğen, taze kekik,
defne yaprağı ve zeytinyağını tavada soteleyin.
Ardından risotto pirincini ilave edin.
10 dakika normal ateşte kavurun. Tuz,
karabiber ve balsamik ekleyip, çekinceye
kadar karıştırın. Su ekleyin. Pirinç risotto
kıvamına gelene kadar su katın. Çektirinceye
kadar karıştırıp, kıvamını almasını
sağlayın. Kuşkonmaz ve balkabağını haşlayın.
Ayrı bir tavada sarımsak ve fesleğeni
kavurup risottoya katın. Hafif
sulandırıp, krema, permasan kuşkonmaz
ve balkabağını atın. Ateşten aldığınız tavaya
tereyağı ve maydanoz ilave edip, yağ
eriyinceye kadar karıştırın. Risottonuz
servise hazırdır.

 

Previous Post

Yağlı Kağıtta Hamsi Kebabı

Next Post

Çilekli Kup

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çilekli Kup

Çilekli Kup

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki