Ana Sayfa » Haber Turu » Sevmek Hiç Bu Kadar Acı Vermemişti!

Sevmek Hiç Bu Kadar Acı Vermemişti!

aci100 yıllık deneyimini, yenilikçi ve dinamik üretim anlayışı ile birleştiren Kemal Kükrer geliştirdiği lezzetler ile fark oluşturuyor. Türk mutfağının başrolündeki tatlardan biri olan “acı” Kemal Kükrer kalitesiyle sofralarımıza geliyor. Yerli biberler kullanılarak hazırlanan Acı Sos, Türk damak tadına uygun üretiliyor.

Dünyanın en zengin mutfaklarından birine sahip ülkemizde, hangi yöreye gidilirse gidilsin acı tatların ayrı bir yeri olduğu muhakkak… Çorbalara eklenen, etleri marine eden, makarna soslarını tatlandıran, sebze yemeklerinin cazibesini artıran, mezelerde farklılık oluşturan hep o meşhur biberlerimiz değil mi… Sofraların vazgeçilmezi acıyı yöresellikten çıkaran Kemal Kükrer “Acı Sos”u üretti. Arkasında 100 yıllık deneyimin gücü olan Acı Sos, üstün kalitesiyle lezzetten ödün vermeyenlere hitap ediyor. Kemal Kükrer tesislerinde hazırlanan Acı Sos; özenle seçilen yerli acı biberler ile (Antep, Urfa, Hatay yörelerinin kaypa, toz, pul, isot, frenk, yakan biber, biberiye biberlerinden) Türk damak tadına uygun olarak üretiliyor.

Çalışanlar için de pratik çözümler sunan Kemal Kükrer Acı Sos ile kısa sürede leziz yemekler hazırlamak mümkün. Et ve tavuk yemeklerine bambaşka boyut kazandıran, deniz mahsullerine ayrı bir tat katan, makarnaları şölene çeviren Acı Sos, tariflere imza atıyor. Türk mutfağının vazgeçilmezi acı biber, farklı zevklere yönelik alternatifler sunmakla kalmıyor aynı zamanda sağlığımızı da olumlu etkiliyor. Bilinen en önemli özelliği kanserli hücreleri yok etmedeki desteği olan acı biber, ağrıları dindirdiği de belirtiliyor. Kırmızı acı biberin, vücudun günlük ihtiyacı olan beta-karotenin tamamını ve C vitamininin 2 katını içerdiği, kolesterolü düşürücü etkisi ve yağ yakıcı özelliği olduğu da söyleniyor.

Vücudumuz ve sağlığımız üzerinde sayısız yararı bilinen acı biber, Kemal Kükrer tarafından, doğallığı korunarak, hijyenik koşullarda en kaliteli haliyle üretilip sağlıklı ambalajlarda kullanıcılara sunuluyor. Şişe tasarımıyla, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda gıda ürünleri kategorisinde Yetkinlik Ödülü’nü kazanan Kemal Kükrer Acı Sos; 60 ve 250 ml gramajlı ambalajları ile raflardaki yerini alıyor.

OKU ➤  Safranlı Pilav ve Kuzu İncik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir