Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kış Sebzeleri Garnitürü

by Yemek Zevki Editör
13 Ocak 2015
in Pratik Yemekler
473 20
0
Kış Sebzeleri Garnitürü
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

garnitür

 

Kış Sebzeleri Garnitürü Malzemeler:

1 parça brokoli (2 portakal büyüklüğünde)

3 dal pırasa

7-8 adet Brüksel lahanası

1 adet kereviz sapı

1 kase ıspanak yaprağı

2-3 çorba kaşığı zeytinyağı

2 çorba kaşığı file badem

1 tatlı kaşığı dijon hardalı

Tuz, taze çekilmiş karabiber

 

Kış Sebzeleri Garnitürü Hazırlanışı:

Sebzeleri istediğiniz büyüklükte doğrayın. Brokoliyi, pırasayı, Brüksel lahanasını, kereviz sapını zeytinyağında diri kıvamda, yaklaşık 7-8 dakika kavurun. En son irice doğradığınız ıspanakları, hardalı, tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. File bademi yağsız olarak bir tavada birkaç dakika kavurun ve sebzeli garnitürle harmanlayın. Garnitürü ızgara etlerin yanında ılık ılık servis yapın.

Tags: Kış Sebzeleri GarnitürüKış Sebzeleri Garnitürü HazırlanışıKış Sebzeleri Garnitürü MalzemelerKış Sebzeleri Garnitürü Tarifi
Previous Post

Arnica Tostit’lerin Izgarası Da Güzel Tostu Da

Next Post

Köfteli Spagetti

Yemek Zevki Editör

Next Post
Köfteli Spagetti

Köfteli Spagetti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki