Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Bademli Çaşır Kavurma

Bademli Çaşır Kavurma

47

 

Bademli Çaşır Kavurma Malzemeler:

> 1 adet kuru soğan

> 150 gram çaşır otu

> 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği yağı yada sızma zeytinyağı

> 1 diş taze sarımsak

> 80 gram badem içi

Bademli Çaşır Kavurma Hazırlanışı:

Önceden salamuradan çıkarılmış çaşır otunu birkaç kez yıkadıktan sonra doğrayın. Tencereye kabak çekirdeği yağını yada sızma zeytinyağını koyduktan sonra ince kıyılmış kuru soğan ve çaşır otunu ekleyerek soteleyin. Bademleri ilave edin. Bademler kavrulduktan sonra son aşamada rendelenmiş sarımsağı atıp bir süre daha pişirin. Servis tabağına alıp servis edin.

Not: Çaşır otu temin etmek isteyen okuyucularımız cheef. mustafa.1980@gmail.com adresinden Mustafa Şef’e ulaşabilirler…

OKU ➤  Şeker Bayramında Sağlığınızın Tadı Kaçmasın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir