Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Özsüt Dondurma Zamanı Geldi

by Yemek Zevki Editör
03 Haziran 2014
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Taze ve hijyenik çiftlik sütü ve mevsiminde yetişen, dalından toplanmış en taze meyveler ile hazırlanan Özsüt dondurmalar,  yaz mevsiminin en doğal ve serinletici tatlısı olmaya aday.

Özsüt, Mutluluk Tadında lezzetlerine dondurmayı da ekledi. 20 farklı çeşide sahip Özsüt dondurmaların Karadutu Tire’nin karadut ağaçlarından, yaban mersini Rize’deki Kaçkar Dağları’nın eteklerinden, çilekleri Emiralem’in tarlalarından, böğürtlen ve frambuazları ise Bursa’dan özenle seçiliyor. Özsüt dondurmalarının sütü de taze ve hijyenik olarak özel çiftliklerden temin ediliyor.  Özsüt’ün çikolatalı dondurmasında ise yüzde 54 kakao oranına sahip Varlhona Tropilia Bitter Çikolata kullanılıyor.

Özsüt, tüm ürünlerinde sadece günlük taze süt ve süt kreması kullanıyor. Aroma maddeleri yerine doğal meyve özleri kullanılırken koruyucu katkı maddesi ise kullanılmıyor. Özsüt’ün yeni lezzeti dondurma, yaz mevsiminin sıcaklığını hissettirdiği bugünlerde serinlemek ve tatlı bir mola vermek isteyenleri Özsüt şubelerinde bekliyor.

Tags: Basit Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Lezzeti Tahıllardan, Eğlencesi Cipso’dan!

Next Post

Zeytinyağlı Enginar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytinyağlı Enginar

Zeytinyağlı Enginar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki