Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Kralların sofrasından, sizin sofranıza ulaşan lezzet; Maille…

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Fransa’nın ünlü hardalları Maille, 266 yıllık lezzet elçiliği ile tüm dünyada hardal severlerin favorisi… Özel yetiştirilen hardal tohumlarını muhteşem kıvama getiren Maille, üç asırlık lezzet sırrının yanı sıra sağlıklı ve düşük kalorili olmasıyla mutfağınıza iki kat tat katıyor…

Dünyanın en popüler Dijon hardallarını üreten Maille, 1747 yılından bu yana her damak zevkine uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Maille hardalları Türkiye’de Orijinal Dijon, Taneli, Provensal, Tarhunlu, Ballı ve Premium Siyah Hardal çeşitleriyle hardal severler ile buluşuyor.

Maille hardallarının eşsiz tadının arkasındaki sır, hardal tohumlarının üretim sırasında ezilmeyip incecik kesilerek kremsi bir kıvama getirilmesi. Birçok sosun kalorisinden şikayet ederken Maille ile içiniz rahat olabilir. Maille hardalları porsiyon başına (1 yemek kaşığı) sadece 10 kalori içerdiği için lezzete önem veren sağlıklı yemek takipçilerinin de en önemli sırrı oluyor… Glütensiz Maille Dijon Orijinal hardallar, düşük kalorisi, yağ ve şeker oranı ile birçok sosun önüne geçiyor.

Maille Dijon Hardal ile her türlü menünüzü daha da lezzetlendireceğiniz ise garanti. İsterseniz et, isterseniz balık isterseniz de sebze ya da hamur işi tercih edin, Maille hardal ile birleşimini test edin… Günlük hayatınızda çok pratik hazırladığınız bir sandviçe veya patates salatınıza Maille hardalları ile lezzet katmanın keyfini keşfedin…Tavsiyemiz ise geleneksel Türk mutfağının lezzetleriyle Maille hardallarını muhakkak denemeniz…

Tags: haber
Previous Post

Izgara Sebzeli Antenli Mercan Lazanya

Next Post

Mövenpick Dondurma Günleri Başlıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Mövenpick Dondurma Günleri Başlıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki