Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Teppenyaki Bonfile

Teppenyaki Bonfile

bonfileMalzemeler:
> 180 gram dana bonfile
> 2 adet taze mantar
> 80 gram sebze karışımı (kabak, havuç, dolmalık biber)
> Tuz, taze çekilmiş karabiber
> Soya sosu
> Acı sos
> Susam yağı

 

 

Hazırlanışı: Sebzeleri istediğiniz şekilde doğrayıp susam yağı ile yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Mantarları da bütün olarak ızgarada kızartın. Bonfileyi de susam yağı ile fırça kullanarak, her iki tarafını yağladıktan sonra ızgarada kızartın. Eti küp şeklinde kesip tekrar ocağa alın. Tuzu, taze çekilmiş karabiberi ve soya sosunu ekleyip hafifçe karıştırın. Teriyaki, batayaki ve acı sosu ile servise hazır hale getirin. İsteğe göre haşlanmış patates, havuç, turşu ve haşlanmış patatesle hazırlanan mayonezli salata eşliğinde de servis yapabilirsiniz.

 

OKU ➤  Carte d’Or’un en sevileni: Selection Mini Çikolata Karnavalı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir