Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Suzuki Carpaccio

by Yemek Zevki Editör
09 Haziran 2014
in Balık Yemekleri
483 10
0
Suzuki Carpaccio
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

susi

Malzemeler:
> 1 demet roka
> 1 adet fındık turbu
> 1 adet bebe havuç, jülyen doğranmış
> 1 tutam taze soya filizi
> 100 gram levrek carpacio
> 1 çay kaşığı somon yumurtası
> 1 çay kaşığı soya sosu
> 1 çorba kaşığı susam yağı
> 1 çay kaşığı miso macunu
> 1 çorba kaşığı Japon sirkesi
> 1 çorba kaşığı limon suyu

Hazırlanışı: Levreği marine etmek için çok ince dilimleyin. Bir kaba aktarıp üzerine Japon sirkesini, limon suyunu, soya sosunu, susam yağını ekleyin. Karıştırıp buzdolabına aktarın. Birkaç saat beklettikten sonra buzlukta soğutun. Roka yapraklarını servis tabağına yayın. Üzerine soya filizi ile jülyen doğranmış havucu ve ince dilimlenmiş fındık turbunu yerleştirin. Dinlenmiş levrek etini de dizin. En son soya sosundan dökün. İsteğe göre somon yumurtası ve miso macunu eşliğinde servis yapın.

Editörün notu: Levrek carpacio yerine levreği çok ince kestikten sonra ızgarada pişirebilirsiniz.

 

Tags: sebze yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Panforte

Next Post

Tavuklu Udon (Noddle)

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuklu Udon (Noddle)

Tavuklu Udon (Noddle)

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki