Malzemeler:
> 1 demet roka
> 1 adet fındık turbu
> 1 adet bebe havuç, jülyen doğranmış
> 1 tutam taze soya filizi
> 100 gram levrek carpacio
> 1 çay kaşığı somon yumurtası
> 1 çay kaşığı soya sosu
> 1 çorba kaşığı susam yağı
> 1 çay kaşığı miso macunu
> 1 çorba kaşığı Japon sirkesi
> 1 çorba kaşığı limon suyu
Hazırlanışı: Levreği marine etmek için çok ince dilimleyin. Bir kaba aktarıp üzerine Japon sirkesini, limon suyunu, soya sosunu, susam yağını ekleyin. Karıştırıp buzdolabına aktarın. Birkaç saat beklettikten sonra buzlukta soğutun. Roka yapraklarını servis tabağına yayın. Üzerine soya filizi ile jülyen doğranmış havucu ve ince dilimlenmiş fındık turbunu yerleştirin. Dinlenmiş levrek etini de dizin. En son soya sosundan dökün. İsteğe göre somon yumurtası ve miso macunu eşliğinde servis yapın.
Editörün notu: Levrek carpacio yerine levreği çok ince kestikten sonra ızgarada pişirebilirsiniz.