Malzemeler:
1 adet un tortillası (Çapı yaklaşık 30 cm’lik)
1 büyük kase Akdeniz yeşilliği karışımı
5-6 yaprak roka
50 gram göbek marul
1 dal yeşil soğan
1-2 çorba kaşığı haşlanmış Meksika fasulyesi
1 tatlı kaşığı siyah zeytin
1 çorba kaşığı totopos (Kızartılmış mısır tortillası)
15 gram kırmızıbiber
120 gram bonfile et
10 gram parmesan peyniri
1 dilim ananas
1 çorba kaşığı avokado püresi
1 adet kiraz domates
Hazırlanışı:
Un tortillasını ısıya dayanıklı çukur bir kasenin üzerine yerleştirin. Fırça yardımı ile sıvı yağ sürün. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında iyice kızartın. Bonfile eti ızgarada kızarttıktan sonra jülyen doğrayın. Akdeniz yeşilliklerini, rokayı ve marulu geniş bir kapta harmanlayın. Tortilla hamurunu, parmesan ve etin dışındaki tüm malzemeyi de istediğiniz şekilde doğrayıp salata malzemesine ilave edin. Tekrar karıştırın. Kızarmış tortilla hamurunu servis tabağına aktarın. İçine ve tabağa salata malzemesini yerleştirin. En son eti yerleştirin, rendelenmiş parmesan peynirini serpin. Hemen servis yapın.