Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Cevizli ve Peynirli Toplar

by Yemek Zevki Editör
11 Mart 2014
in Pratik Yemekler
473 20
0
Cevizli ve Peynirli Toplar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1521

Malzemeler:

1 su bardağı ceviz içi

1 adet beyaz soğan

2 tatlı kaşığı nar ekşisi

5 yaprak yarı kurutulmuş domates

1 çorba kaşığı biber salçası

1 çorba kaşığı limon suyu

2 dilim ufalanmış bayat ekmek içi (tercihen tam buğdaylı köy ekmeği)

1 çay kaşığ ıkimyon

1 çay kaşığı kırmızı toz biber

1 kahve fincanı sızma zeytinyağı

50 gram sert tulum peyniri (tercihen Erzincan tulumu)

4-5 dal kıyılmış dereotu

Hazırlanışı:

Cevizleri ılık suda ıslatın. Yumuşayınca üzerindeki zarları soyun. Zeytinyağını tencerede ısıtıp çok ince kıyılmış beyaz soğanı kavurun. Ocaktan alın. Tulum peyniri dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotuna alın ve macun kıvamına gelene dek karıştırın. En son rendenmiş tulum peyniri ve kıyılmış dereotunu ekleyip tatlandırın. Kaşık yardımı ile karışımdan alıp istediğiniz yeşilliklerin üzerinde servise hazır edebilirsiniz.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Ispanaklı Muska Böreği

Next Post

Dilek ’ten Rüya Gibi Düğün Pastaları

Yemek Zevki Editör

Next Post

Dilek ’ten Rüya Gibi Düğün Pastaları

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki