Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Kuru Patlıcan Dolması

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2014
in İftar Yemekleri, Yöresel Yemekler
473 20
0
Kuru Patlıcan Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1502

Malzemeler

8 adet kurutulmuş patlıcan

100 gram pirinç

100 gram parça kuzu eti

25 gram domates salçası

25 gram biber salça

1 adet soğan

Tuz, karabiber

Yoğurt Sos İçin:

1 yemek kaşığı biber salçası

1 yemek kaşığı domates salçası

2 yemek kaşığı zeytinyağı

3 su bardağı kaynar su

Tüm malzemeleri karıştırıp orta ateşte, 20 dakika pişirin.

Hazırlanışı

Küçük bir tencerenin içine su koyup kaynatın ve içine patlıcan kurularını atarak yumuşamasını sağlayın. Diğer taraftan içini hazırlamak için kuzu etlerini minik bir şekilde doğrayın ve bir kabın içinde diğer malzemelerle karıştırarak, patlıcanları sıkı olmayacak şekilde doldurup, ters olarak tencereye dizin.

Tags: yöresel yemekler
Previous Post

Tuzda Levrek

Next Post

Izgara Kaşarlı Köfte

Yemek Zevki Editör

Next Post
Izgara Kaşarlı Köfte

Izgara Kaşarlı Köfte

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki