Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Yöresel Yemekler

Testi Kebabı

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2014
in Yöresel Yemekler
483 10
0
Testi Kebabı
751
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1496

Malzemeler

400 gram kuzu eti

200 gram arpacık soğan

4 diş sarımsak

50 gram tereyağı

50 gram sıvı yağ

1 yemek kaşığı biber salçası

4 adet defne yaprağı

100 gram çeri domates

Taze kekik

Tuz

Karabiber

Kapağı İçin:

Un

Su

Hazırlanışı

Geniş bir kabın içerisine sıvı yağ, salça ve baharatları koyup, içine dinlendirilmiş kuzu etini ekledikten sonra marine edin. Soğan, sarımsak ve domatesleri de katıp hepsini harmanlayın. Testinin zeminine 50 gram soğan koyduktan sonra harmanladığınız et ve sebzeleri doldurun. En üst kısmına kalan soğanları ekleyin. Un ve suyla hazırladığınız ve kulak memesi yumuşaklığında bir kıvam elde ettiğiniz hamur ile testinin ağzını kapatın. Önceden ısıttığınız ve 200 dereceye ayarladığınız fırında ortalama 1.5 saat süreyle pişirin. Küçük bir çekiç yardımıyla testiyi kırıp servis aşamasına geçebilirsiniz.

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Brokoli Çorbası

Next Post

Pazı Yaprağında Lor Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pazı Yaprağında Lor Dolması

Pazı Yaprağında Lor Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki