Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Dönmemiş Döner

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2014
in Tarifler
473 20
0
Dönmemiş Döner
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1477

Malzemeler

180 gram dana bonfile dilimleri

2 adet pide

50 gram tereyağı

1 çay bardağı süzme yoğurt

1 adet sivri biber

1 tutam sumak

Marine İçin:

Yarım kahve fincanı zeytinyağı

10 gram taze kekik

1 tutam biberiye

Sos İçin:

1 tatlı kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı biber salça

1 tatlı kaşığı domates salçası

Yarım kahve fincanı su

Hazırlanışı

Zeytinyağı, kekik ve biberiyeyi bir kaba aktarın. Etleri bu karışımın içinde bekletin. Tereyağını bir tavada eritin. Pideleri kare kare doğrayıp kızartın. Marine ettiğiniz bonfile dilimlerini ızgarada pişirin. Kızarttığınız pideleri servis tabağına aktarın. Üzerine pişen bonfileleri koyun. Sosu yapmak için; Tereyağını eritip salçaları katın. Kaynayınca su katıp karıştırın. Hazırlanan sosu küçük bir kaba alın. Süzme yoğurdu küçük bir sos kabına aktarın. Yoğurdun üzerine bir tutam sumak serpin.

 

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Shorba Kuzu İncik

Next Post

Izgara Kuzu Kaburga

Yemek Zevki Editör

Next Post
Izgara Kuzu Kaburga

Izgara Kuzu Kaburga

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki