Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Mide Dostu Sebze Çorbası

by Yemek Zevki Editör
30 Haziran 2013
in Çorba Tarifleri
473 20
0
Mide Dostu Sebze Çorbası

Mide Dostu Sebze Çorbası

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Mide Dostu Sebze Çorbası

Malzemesi
• 2 adet kabak • 2 adet havuç
• 3 adet patates • 2 dal kereviz sapı
• 2 adet kuru soğan • 5 diş sarımsak
• 20 adet mantar • 3 çorba kaşığı bezelye
• 10 adet taze fasulye • 4 adet domates
• 1 demet taze fesleğen • 1 demet maydanoz
• 3 çorba kaşığı erişte • 3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 2 çorba kaşığı un • 3 çorba kaşığı domates salçası
• 1 tatlı kaşığı tuz • 1 tatlı kaşığı karabiber
• 1 adet limon

Mide Dostu Sebze Çorbası Tarifi:
Bütün sebzeleri zar büyüklüğünde doğrayın. Yağda soğanı, kereviz
sapını kavurmaktan başlayarak havuç, fasulye kabak ve
mantarı 5’er dakika arayla kavurun. Un ve salçayı ekledikten
sonra, iki su bardağı su ilave edip, domates ve mantarları ekleyin.
Kaynadıktan sonra bezelye, maydanoz, fesleğeni ve baharatları
ekleyip ocaktan alın. Daha sonra erişteleri atıp biraz
dinlendirip servis yapın.

Tags: Çorbalar
Previous Post

Laz Böreği

Next Post

Katmer

Yemek Zevki Editör

Next Post
Katmer

Katmer

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki