Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Ispanaklı Kuzu Sırtı

by Yemek Zevki Editör
02 Kasım 2013
in Et Yemekleri
473 20
0
Ispanaklı Kuzu Sırtı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ispanakli_kuzuMalzemeler

200 gram kuzu sırtı

400 gram ıspanak

1 adet kuru soğan

10 adet arpacık soğan

1 tutam taze kekik

2 adet çeri domates

1 parça yufka

1 adet haşlanmış patates

20 gram kaşar peyniri

Tuz, karabiber

Pul biber

20 gram tereyağı

1 adet yumurtanın sarısı

Hazırlanışı

Kuzu sırtını güzelce fazla kurutmadan ızgara yapın. Piyaz doğranmış soğan ve sarımsakları tereyağında güzelce soteleyin ve ıspanakları ekleyip onlarıda suyunu çekene kadar kavurun. Çok az miktarda krema koyup tatlandırın. Arpacık soğanları zerdeçalla beraber haşlayın. Yufkanızı bir bardak yardımıyla yuvarlak kesin, ortasına haşlanmış patatesi rendeleyip kaşarla karıştırın ve kapatın, yağda kızartın. Tabağınızın orta kısmına ıspanağı, üzerine eti ve yanına böreğinizi, üstüne yumurta sarısını koyup taze kekikle süsledikten sonra servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Testide Sebzeli Kavurma

Next Post

Erişteli ve Yeşil Mercimekli Salata

Yemek Zevki Editör

Next Post
Erişteli ve Yeşil Mercimekli Salata

Erişteli ve Yeşil Mercimekli Salata

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki