Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Nespresso’dan İki Yeni Tat: Kazaar Ve Dharkan

by Yemek Zevki Editör
06 Eylül 2013
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Nespresso yüksek kalite Grand Cru seçeneklerine; yoğun tatlarıyla sert kahve tercih edenler için Kazaar ve Dharkan’ı ekledi. Nespresso kahve uzmanları, yoğunluk sınırlarını zorlayarak Kazaar ve Dharkan kahveleri ile güne enerjik başlamanın en iyi yolunu sunuyor.

2010 yılında Limited Edition olarak sunulan ve kahve severlerden tam puan alan Kazaar da kalıcı Nespresso çeşitlerine ekleniyor. Güçlü ve acı notaları, yoğun ve kremamsı bir kıvamla dengelenmiş Kazaar, Nespresso için özel olarak hazırlanmış, Brezilya ve Guatemala ‘dan elde edilen Robusta ve Güney Amerika’dan elde edilen Arabica çekirdeklerinin ayrı ayrı kavurma tekniğiyle kavrulmasıyla oluşan cesur karışımı ile ayrıcalıklı bir 12 yoğunluğuna sahip.

Latin Amerika ve Asya Arabica’sının düşük ısıda uzun süre kavrulma tekniği sayesinde karakterinin açığa çıktığı, 11 yoğunluğa sahip Dharkan ise; güçlü kişiliği, yoğun kavrulmuş notalarla birlikte bitter kakao ve kavrulmuş tahıl ipuçları ipeksi ve kadifemsi dokuyla beraber keyifli bir içim sunuyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Mutfaklarda sağlığın yeni güvencesi: Siemens kıyma makinesi

Next Post

Hisar Bayramda En Büyük Yardımcınız Olacak

Yemek Zevki Editör

Next Post

Hisar Bayramda En Büyük Yardımcınız Olacak

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki